top of page

- NIEUW -

Vroege Ochtend Hatha Yoga

Boek hier jou favoriete yogales. Op verschillende plaatsen in Schaffen, Diest of Averbode. Ik verwelkom je heel graag op de mat!

 

Voor jou moment van belichaming, beweging, mindfulness, ontspanning, training... 

Om deel te nemen aan de yogalessen dien je je in te schrijven voor de lessenreeksen (3 weken)

INSCHRIJVING LESSENREEKS

1. Klik op 'abonnementen bekijken'

2. Koop het abonnement aan

BOEK JE LESSEN IN (!)

 

1. Klik op 'nu boeken' of ga naar het 'LESSENROOSTER' in de menubalk

2. Boek je lessen in

Lukt het niet of wil je hulp? Bel me gerust op! 0472/02 10 25

DSC05437.jpg

Yoga met Ines

Een krachtige combinatie van geneeskrachtige bewegingen (oorsprong Hatha-, Raja-, Vini-, Iyengar yoga), ademhalingsoefeningen, en meditatieve elementen. Staande houdingen wisselen zich af met zachte herhalingen, flow en ontspanning. 

DSC05449.jpg

Hatha Yoga

In deze les ligt de focus meer op de geneeskrachtige houdingen of asana-s. Het is een actievere vorm waarbij je na afloop voelt dat elk deel van je lichaam gestimuleerd is, bewogen heeft en voorzien is van een nieuwe stroom voedingsstoffen en zuurstof.

_edited.jpg

Hatha Yoga
BEGINNERSTRAINING

Maak kennis met de geneeskrachtige houdingen of asana-s. Verdiep je tijdens deze training in je hele lichaam. Na afloop heb je de handvaten in handen om zelf te oefenen of je te blijven verdiepen in de Hatha Yogalessen.

- NIEUW -

Vroege Ochtend Hatha Yoga

Ben jij klaar om je gezondheid in eigen handen te nemen? Wil jij je prestaties verhogen? Of wil jij een lichaam, 'een voertuig' dat gezond is, en efficiënt is om je voort te bewegen in dit leven? Een lichaam dat goed functioneert in het bereiken van je doelen? Of wil jij je energieniveau verhogen? 

DSC05437.jpg

Vroege Ochtend Hatha Yoga in Schaffen

Jouw sleutel tot een gezonde levensstijl

Maandag en vrijdag / 6u30 - 7u45

De vroege ochtend Hatha yoga is er voor een uniek groepje mensen die bereid zijn hun gezondheid en/of hun prestaties écht te ondersteunen en te verbeteren. Voor zij die klaar zijn voor échte verandering. 

Yoga op een unieke locatie in de natuur in Schaffen.

De voordelen van Vroege Ochtend Hatha Yoga

Yoga in de vroege ochtend biedt talloze voordelen voor je lichaam en geest. Deze yogalessen bieden jou de mogelijkheid om, voor je werk, je dag goed te starten 

  • Met beweging om je hele lichaam te smeren, je systeem gezond te houden en afvalstoffen te verwijderen

  • In connectie met je lichaam en de natuur

  • Met motivatie en ochtendroutine

  • Met kennis over je gezondheid en je lichaam 

 

Over de lessen Hatha Yoga

In deze yoga-lessen ligt de focus meer op de geneeskrachtige houdingen of asana-s. Het is een actievere vorm waarbij je na afloop voelt dat elk deel van je lichaam gestimuleerd is, bewogen heeft en voorzien is van een nieuwe stroom voedingsstoffen en zuurstof. Weg met stress en lage energie niveau's en helemaal klaar om aan de dag te beginnen.

Wil jij deel uitmaken van dit groepje? Schrijf je dan nu in voor de Beginnerstraining Vroege Ochtend Hatha Yoga.

Image by Pawel Czerwinski

Een actievere vorm waarbij je na afloop voelt dat elk deel van je lichaam gestimuleerd is en bewogen heeft. Aangepast aan jou lichaam en capaciteiten.

BEGINNERSTRAINING
Vroege Ochtend Hatha Yoga

Deze beginnerstraining Hatha Yoga is toegankelijk voor iedereen, zowel beginners als ervaren yoga-beoefenaars.

Ben jij klaar voor échte verandering? Wil jij je prestaties verbeteren in de activiteiten die je onderneemt? 

 

Maak kennis met de geneeskrachtige houdingen of asana-s en verdiep je tijdens deze Beginnerstraining Hatha Yoga in je héle lichaam.

  • Na afloop heb je de handvaten in handen om op jezelf yoga te oefenen of te blijven oefenen en verdiepen in de Hatha Yogalessen

  • Leer de basisstructuren van een Hatha Yogales

  • Leer meer over je gezondheid en het functioneren van je lichaam

  • Bouw een ochtendroutine en motivatie op 

  • Maak je lichaam en geest gezond, vanbinnen uit! 

  • Start je dag goed in connectie met je lichaam en de natuur

DSC05524.jpg

Yoga met Ines

Yoga en ademhaling - de weg naar jouw authentieke zelf

Yoga met Ines biedt een krachtige combinatie van yoga- en ademhalingsoefeningen die je helpen in contact te komen met jouw 'essence', jouw authentieke, echte ik, jouw kern. De plek van waaruit jij kan stralen en bloeien, van waaruit échte gezondheid, geluk en liefde ontstaan.

We maken deze weg vrij door ons los te maken van twijfels, angst, onzekerheid, schaamte en schuld. Deze negatieve emoties kunnen ons ervan weerhouden van een gezonde levensstijl en écht gelukkig door het leven gaan!

Yoga met Ines - een krachtige combinatie van technieken

De basis van de lessen Yoga met Ines bestaat uit een combinatie van geneeskrachtige bewegingen (oorsprong Hatha- en Rajayoga), ademhalingsoefeningen en meditatieve elementen. 

 

Krachtige staande houdingen wisselen zich af met zachte herhalingen, flow, ontspanning en meditatieve elementen. Soms is het uitdagend, soms is het een heerlijke beleving. Er is altijd ruimte voor een goede begeleiding en om op jouw niveau te oefenen. 

Door rust in ons systeem te brengen en onze volledige aandacht op de oefening te richten, te vertragen en ademretenties toe te passen wordt onze geest tot rust gebracht. Met behulp van mindfulness, meditatie en yoga wordt leer je de teugels van je gedachten en emoties zelf in handen te nemen, waardoor je weerbaarder wordt tegen de stress en drukte van alledag.

Verbeter je mentale en fysieke gezondheid 

Wil jij ook ervaren hoe Yoga met Ines je kan helpen om een gezonde levensstijl te ontwikkelen en in contact te komen met jouw authentieke zelf? Meld je dan nu aan voor een les en ontdek zelf de kracht van yoga en ademhaling! 

Image by Pawel Czerwinski

Krachtige combinatie van geneeskrachtige bewegingen (oorsprong Hatha-, Raja-, Vini-, Iyengar yoga), ademhalingsoefeningen, en meditatieve elementen.

bottom of page